havit RGB Wired Gaming Mouse

18.99

  • 【RGB verlichtingseffect】 Een knop voor het instellen van de gaming-muis met 7 RGB-kleureffecten zorgt voor een coole en kleurrijke speelsfeer en verhoogt de spanning in het spel. Perfect voor pc-games.
  • 【Professionele gaming-muis】 Met 6 Dots Per Inch-niveaus van 800-1600-2400-3200-4800-6400 Dots Per Inch kan de Dots Per Inch-snelheid eenvoudig worden aangepast om de muissnelheid direct aan verschillende gamescenario’s aan te passen.
  • 【7 programmeerbare toetsen】 De macro-instelling en de dpikleur kunnen via de driver worden aangepast. Stel de toetsen zo in, dat bepaalde acties in je games worden uitgevoerd. Download het stuurprogramma van onze officiële website. [havit.hk/downloads]. 7 toetsen getest 3.000.000 kliks, sterke duurzaamheid.
  • 【 Ergonomisch comfort 】 Huidvriendelijke oppervlakkensmuis met anti-slip zijde voor het verminderen van zweet in de hand.
  • 【Brede compatibiliteit】 Werkt universeel met Windows-, links-, chroom- en Mac OS-systemen. (* Opmerking: de programmeerbare functie, geen ondersteuning voor Mac & Linux).
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “havit RGB Wired Gaming Mouse”

Your email address will not be published. Required fields are marked *