Razer Cynosa V2

60.95

  • INDIVIDUEEL BACKLIT GAMING-TOETSEN: De Razer Cynosa V2 is super comfortabel in gebruik en heeft een laag geluidsprofiel, met zijn hoogwaardige verlichting per toets die een grotere diepte van RGB-aanpassing biedt.
  • POWERED BY RAZER CHROMA RGB: Creëer geweldige RGB-patronen met 16,8 miljoen kleuren en ervaar dynamische lichteffecten die optreden tijdens het gamen op Chroma-geïntegreerde titels zoals Fortnite, Overwatch, Warframe en meer.
  • VOLLEDIG PROGRAMMEERBAAR: maak je uitvoering en gameplay efficiënter door je gewenste functies in kaart te brengen via Razer Synapse 3 en het toetsenbord aan te passen aan je speelstijl door unieke profielen en macro’s te maken en op te slaan.
  • SPECIFIEKE MEDIA-TOETSEN: Configureer ze om te pauzeren, af te spelen, over te slaan en alles aan te passen, van helderheid tot volume – het ultieme gemak terwijl u geniet van uw entertainment.
  • KABELROUTINGOPTIES: De Razer Cynosa V2 is ontworpen met groeven waarmee je de kabel netjes in de kabel kunt stoppen en in elke richting naar buiten kunt voeren, zodat je bureaublad vrij blijft van rommel en rommel.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Razer Cynosa V2”

Your email address will not be published. Required fields are marked *