Ons

Team

Onze werkzaamheden wordt door een gevarieerd team uitgevoerd! Allemaal hebben we veel kennis en ervaring op het gebied van websites en IT!

Wij zijn erg enthousiast en gemotiveerd om jou verder te helpen met jouw website!

Wie zijn wij?

Lex van Halst

Vormgeving

Team Vlex

Valentijn Hollenberg

Web developer

Team Vlex

Job van Halst

SEO Expert

De webmakelaar

Jonge ondernemers uit Alkmaar

Wij zijn twee jonge ondernemers uit Alkmaar met een achtergrond in IT en development. Wij hebben ruime ervaring in het maken, onderhouden en optimaliseren van websites.

Ons doel is om moderne en effectieve oplossingen te bieden voor uw online bedrijf, zodat uw bedrijf kan groeien en bloeien in de digitale wereld. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een vrijblijvende offerte.

Wij staan open voor uitdagingen

We houden van een uitdaging en hebben al veel meegemaakt. Als jonge ondernemers richtten we ons eerste bedrijf op, HostValues, een hostingbedrijf dat veeleisende klanten helpt met betrouwbare en robuuste hostingoplossingen.

Naast werkervaring hebben we ook veel uitdagingen aangegaan en overwonnen in onze persoonlijke IT-projecten. Of het nu gaat om een ​​complexe ontwikkeluitdaging of het oplossen van een lastig technisch probleem, wij hebben de ervaring en expertise om elke uitdaging tot een goed einde te brengen.

Dus als je op zoek bent naar een team dat de moed heeft om de handen uit de mouwen te steken en de uitdaging aan te gaan, aarzel dan niet om contact op te nemen. Wij staan ​​altijd klaar om u te helpen!