Spervuur

Optimalisatie

WordPress optimalisatie nodig? Wij zorgen ervoor dat jouw website sneller wordt en volledig up-to-date blijft.

Jouw WordPress website volledig Optimaliseren

80% van de WordPress websites zijn niet goed geoptimaliseerd. Dit betekend dat deze websites veel trager zijn dan zou moeten, en dus veel minder effectief. 

Ervaren in WordPress

Up to Date blijven

Support en Persoonlijke hulp

Jouw website 5x zo snel!

Jouw website kan sneller EN makkelijker!

Bij ons kun je terecht voor de beste optimalisatiediensten voor jouw website. Onze focus ligt op het behouden van de veiligheid en snelheid van jouw website op het hoogste niveau. Wij bieden deze diensten aan door middel van de expertise van onze WordPress en Elementor experts. Door hun kennis en ervaring weten zij precies welke elementen op jouw website verbeterd kunnen worden om deze zo optimaal mogelijk te maken.

Bij het aanvragen van onze diensten wordt er een offerte gemaakt op basis van de specifieke kenmerken van jouw website. Hierdoor wordt er een dienst op maat geleverd die optimaal aansluit bij jouw website en wensen. We begrijpen dat elke website uniek is en daarom vereist het optimaliseren van een website maatwerk. Wij leveren deze maatwerk diensten voor een eerlijke en betaalbare prijs.

Met onze diensten kun je er zeker van zijn dat jouw website altijd veilig en snel blijft. Door onze expertise en toewijding zorgen wij ervoor dat jouw website altijd up-to-date is en op de best mogelijke manier functioneert. Dus, als je op zoek bent naar betrouwbare optimalisatiediensten voor jouw website, neem dan gerust contact met ons op en we helpen je graag verder

Wat doen wij?

  • Onnodige plug-ins worden opgeruimd, hier wordt een duurzame oplossing voor gemaakt.
  • We optimaliseren het website thema om de visuele aantrekkingskracht te vergroten, de gebruiksvriendelijkheid te verbeteren en de laadtijd van de pagina te verminderen. Dit kan worden bereikt door het optimaliseren van afbeeldingen, het minimaliseren van CSS en JavaScript-bestanden en het gebruik van efficiënte code.
  • We optimaliseren website caching om de laadtijd van webpagina’s te verminderen en de gebruikerservaring te verbeteren door veelgebruikte gegevens op te slaan op de computer van de gebruiker.