Social

Media

Social Media is een van de grootste online termen op dit moment. Miljoenen mensen zijn te bereiken via de verschillende Social Media platformen.

Spervuur is gespecialiseerd in het adverteren en onderhouden van scoial media pagina’s.

Succesvol adverteren op Social Media

Opzet werk

Het proces van een succesvolle advertentie begint met opzetten. Hier zullen we de social media kanalen, business koppelingen en de koppelingen met de website klaar maken.

Nadat dit gedaan is kunnen we door naar de volgende stap.

Eerste campagnes

Nadat alles goed is opgezet kunnen we de eerste campagnes klaar maken. Hierdoor krijgen we meteen een goed beeld van de doelgroep die het beste reageert op de advertenties.

De eerste resultaten zullen hier ook omhoog komen.

Verbeteren

Nu de eerste campagnes runnen is het tijd voor verbeteren en optimaliseren!

In deze periode kunnen we snel zien welke doelgroepen het best reageren en welke advertenties het best worden opgepakt. Door het constant verbeteren van de campagnes zullen de resultaten ook constant beter worden.

Makkelijk en snel!

Social Media advertenties hebben grote voordelen voor bedrijven en organisaties. Er zijn meerdere manieren om te adverteren via Social Medial.

Je kan adverteren met een foto of plaatje. Hierdoor krijgen gebruikers een foto te zien met een bijpassende tekst. Voordelen zijn dat deze advertenties makkelijk te maken en te testen zijn.

Een andere manier van adverteren is een video advertentie. Hierdoor krijgt de gebruiker een filmpje te zien, bijvoorbeeld in de vorm van een reclame spot. Voordeel hiervan is dat dit een stuk persoonlijker over komt bij de klant. 

Adverteren via Social Media

Een advertentie campagne heeft veel voordelen voor een bedrijf. Bij Spervuur worden alle soorten advertenties behandeld, getest en gebruikt.

✓ Image Ads

✓ Video Ads

✓ Goede prijzen

✓ Snelle resultaten

✓ Goede onderhoud

✓ Persoonlijk ingericht

Optimalisatie voor beter resultaten

Na de campagnes opgezet zijn en runnen is het tijd voor wat optimalisatie werk. Dit helpt met het constant verbeteren van de advertenties en dus helpt het met betere resultaten boeken.

Optimaliseren wordt gedaan op basis van de eerste resultaten van de campagne.

Gedurende het hele proces van de Social Media ads zullen de advertenties geoptimaliseerd en verbeterd worden. Hierdoor zullen ze het steeds beter doen, en zal jouw bedrijf dus steeds meer groeien.