SEO

Diensten

Wij gebruiken SEO-strategieën om ervoor te zorgen dat jouw website hoger scoort in Google

Boven aan in Google

Bovenaan in Google komen door SEO optimalisatie. Je kunt voor optimalisatie zorgen door uw site zo in te richten dat deze voldoet aan de inhoud en technische vereisten van Google, Bing en Schema.org. Google zal de site dan goed evalueren en vindbaar maken.

Door geselecteerde zoekwoorden te toetsen aan uw doelgroep en deze te implementeren in uw content, kan waardevolle relevantie worden gecreëerd. We noemen dit hele proces Search Engine Optimization of SEO.

Gekoppeld aan linkbuilding en goede content, zal uw website hoog scoren in Google.

Goede SEO is erg belangrijk en moet een integraal onderdeel zijn van de (door)ontwikkeling van een website of pagina. Steeds meer vertoningen worden beloond bovenaan in Google.

Wat kun je verwachten?

Zoekmachine Optimalisatie

Tekst Optimalisatie

Link Building

6 Maanden

De Webmakelaar

Onze SEO specialist

De SEO diensten worden uitgevoerd door De Webmakelaar.
De Webmakelaar is het bedrijf van Job van Halst, Spervuur is onderdeel van De Webmakelaar.

“Mijn naam is Job van Halst. Maar liefst 21 jaar ben ik eigenaar geweest van Qball, gestart vanuit de garage. In een aantal jaren is dit bedrijf uitgegroeid tot een bekend en gerenommeerd internetbedrijf. Marco Borsato was 21 jaar klant, en ook Wendy van Dijk, Ali B, Jeroen van der Boom, de Toppers en vele andere artiesten en artiestenbureaus maakten gebruik van onze diensten

In 2019 heb ik het bedrijf verkocht. Het werd tijd om mijn ervaring in te zetten om ondernemers te helpen het beste uit hun website, webshop of applicatie te halen. Een adviseur, aanspreekpunt en bemiddelaar te zijn voor de vragen van ondernemers die door de bomen het online bos niet meer zien. Ik heb de tijd genomen om cursussen en trainingen te volgen op gebied van SEO en Google Ads. Uit deze trainingen en mijn ervaring zijn mijn huidige diensten ontstaan. “